Оставката на Росен Желязков беше поискана, защото се нарушиха правила. Знаете как

...
Оставката на Росен Желязков беше поискана, защото се нарушиха правила. Знаете как
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Росен Желязков наруши много правила

Оставката на Росен Желязков беше поискана, тъй като се нарушиха правила. Знаете по какъв начин беше нарушен правилникът с шефа на НЗОК, който въпреки че си отдръпна оставката, ние гласувахме оставка. Показа се жестоко, брутално, че могат да се нарушат разпоредбите. Това съобщи Настимир Ананиев от " ПП-ДБ " в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Във връзка с идните избори, Настимир Ананиев разяснява по този начин: " Остават още няколко дни, в които ГЕРБ и ДПС могат да се явят дружно на избори. Знаете, че има такава процедура, те могат да се обединят. Аз мисля, че ГЕРБ и ДПС са се взели ", добави Ананиев.

Според него, това, че постоянно се стартира, че след изборите на 9 юни ще има още едни след тях, е с цел да може обществото да не гласоподава на идните.

" Някои хора ще се кажат, то ще има още едни избори по-късно, няма смисъл да гласоподавам в този момент. Това желае превзетата страна, би трябвало да се гласоподава ", сподели Настимир Ананиев.

Той разяснява и скорошния случай, в който полиция и жандармерия организираха акция по европейска заповед във компаниите му.

" Класическа българска бухалка беше тази акция. Белгийското държавно управление е поискало счетоводни документи. Много пъти през годините са желали и сме им предоставяли ", сподели още той.

Той изясни, че няма информация Живко Коцев да взе участие в листите на партията за изборите.

" Аз нямам информация той да взе участие в нашите листи. След два дни ще бъдат оповестени водачите на листите ", акцентира Ананиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР